Zatvori
0 Košarica 0,00 kn
Zatvori

Nemate proizvoda u košarici.

 

Tisak balona

Baloni s tiskom su karakterističan i nezaboravan način komunikacije. Naši baloni su poznati po svojoj kvaliteti, a usluga tiska po snazi i svojstvenosti dizajna. Možemo tiskati bilo koji logo od jednobojnog do višebojnog tiska na pet strana.

S mogućnošću tiska na gumene (latex) i folija balone sigurni smo da možemo udovoljiti zahtjevima svih naših klijenata, od najvećih tvrtki koje planiraju promociju novih proizvoda, do obiteljskih zabava i vjenčanja.

Tiskani baloni odgovaraju svim događajima, većim (otvorenja, karnevali, razne priredbe ...) ili manjim (krštenja, rođenja, rođendani, djevojačke i momačke večeri, svadbe ...), a kvaliteta našeg otiska osigurava da će svaki vaš event biti zapamćen. Naše osoblje je odlučno da vam pomogne odabrati najbolji način da postignete željeni efekt.

 

Tisak na gumene (latex) balone

Gumene (latex) balone u pastel i metalik kvaliteti imamo mogućnost tiskati od malih balona A50 (12 cm) preko standardnih G90 (26 cm), G120 (32 cm) pa sve do velikih G150 (48 cm), G220 (80 cm) i G300 (100 cm). Možemo tiskati na 1 strani balona, 2 strane, "top" tisak i "all-around" tisak.

Kakvi god bili vaši zahtjevi, vjerujemo da možemo proizvesti potiskane balone koji će biti točno ono što ste zamislili.

  

 

Tisak na folija balona

Folija baloni postoje u tri osnovna oblika: okrugli, oblik zvijezde i oblik srca i možemo tiskati na sve njih.

Sa jednobojnim ili višebojnim tiskom folija baloni su idealni kada želite dugotrajniji i sjajniji ukras i sasvim će sigurno privući pozornost na vašu lokaciju.

Kakav god bio vaš izbor, kvaliteta naših potiskanih balona će vas zadiviti i oduševiti.

Ako do sada niste koristili balone, kontaktirajte nas, jer mi smo tvrtka koju trebate.

Nemate korisnički račun?
Registracija