Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori

Nemate proizvoda u košarici.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu registracije Kupaca Internet stranice www.baloncentar.hr. Ova Izjava o privatnosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja tvrtke Balon Centar d.o.o.
Balon Centar d.o.o. kao prodavatelj na Internetskoj stranici www.baloncentar.hr pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU.

Svaki Kupac koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail poruku na adresu [email protected].
Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti klikom prilikom registracije Kupca odnosno prijavom na Internet stranici www.baloncentar.hr od strane Kupca, Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.

Prilikom registracije kupca na Internet stranici www.baloncentar.hr , Balon Centar d.o.o. će od budućeg Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi (osobnih podataka) kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, korisničko ime i lozinka (opcionalno).
Nakon što se osoba registrira za Kupca, ima mogućnost pristupiti korisničkom računu koji se nalazi unutar profila Kupca. Pristup Korisničkom računu ni na koji način nije obvezujući. Kupac potvrđuje da se slaže da pohranom osobnih podataka klikom na gumb za prijavu.

Davanje osobnih podataka je odluka Kupca . Uz pomoć tih podataka u mogućnosti smo Vam isporučiti željene artikle, kao i obavijestiti Vas o trenutnom statusu Vaše narudžbe.

Balon Centar d.o.o. preporuča Kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun Internet stranice www.baloncentar.hr. Preporučamo prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirati velika i mala slova te brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova.

Balon Centar d.o.o. prikuplja osobne podatke Kupca u svrhu provođenja sigurne provjere autentičnosti Kupaca koji pristupaju Internet stranici www.baloncentar.hr, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, dostave robe Kupcu, komunikacije s Kupcem.

Kupac unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga po izboru kupca na Internet stranici stilplus.hr, a koji je sadržan u Općim uvjetima poslovanja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje proizvoda i usluga po narudžbi Kupca.

Svi podaci o Kupcima se strogo čuvaju i dostupni su isključivo zaposlenicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Balon Centar d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećim licima. Balon Centar d.o.o. će podijeliti Vaše osobne podatke isključivo s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte Sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako Kupac odbije dati ove podatke, paket mu nemože biti uručen.

Kupac u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim osobnim podacima po registraciji na stranici gdje Kupac može revidirati svoje osobne podatke koje je podijelio s Balon Centar d.o.o. Kupac može zatražiti i dobiti od Balon Centar d.o.o. cjelovitu informaciju o osobnim podacima koji su pohranjeni, kao i ispravak istih slanjem e-mail poruke na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka: [email protected]

Kupac ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. Kupac to može učiniti zahtjevom na mail [email protected] i podaci će biti izbrisani bez odgađanja.
Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka [email protected].

Zaštitu podataka Balon Centar d.o.o. uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Balon Centar d.o.o. provodi razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice www.baloncentar.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Nemate korisnički račun?
Registracija