Zatvori
0 Košarica 0,00 kn
Zatvori

Nemate proizvoda u košarici.

Balonske dekoracije pristaju svakom prostoru.

S balonskim lukovima, stupovima, girlandama, stijenama i ostalim dekoracijama naglašavamo specijalne prostore kao što su ulazi, poslovni prostori, pozornice i sl. Balonski lukovi mogu biti raznih dimenzija, boja i oblika ovisno o Vašim željama i prostoru koji se dekorira.

Nadamo se da ćete među slikama koje Vam nudimo, naći nešto što će Vam se svidjeti i Vaše evente učiniti
nezaboravnim.

Balonski lukovi

Ovisno o veličini ulaza ili prostora gdje se postavljaju, balonski lukovi ili kako ih nazivaju lukovi od balona mogu biti raznih dimenzija, oblika i boja.

Balonski stupovi

Balonski stupovi, kao i balonski lukovi, mogu biti raznih visina. Na vrh stupova stavljaju se jumbo baloni sa ili bez tiska, balonske eksplozije ili brojevi od balona.

Balonski girlande

Balonske girlande izrađujemo raznih dužina ovisno o prostoru kojeg ukrašavamo. Boje balona i uzorak balonskih girlandi određuju se prema vašim željama.

stijene, brojevi i natpisi

Balonska stijena je idealna dekoracija za naglasiti neki event ili odvojiti balonima prostor u kojem se event održava. Balonski brojevi i natpisi obilježavaju Vaše godišnjice, rođendane ili otvorenja.

Ukrašavanje pozornica

Balonski lukovi, balonske girla- nde, balonski stupovi, stijene, natpisi od balona, spust balona (balonske mreže), baloni s helijem i zrakom... sve su to dekoracije koje se koriste za ukrašavanje pozornica.

Viseće dekoracije

Balonske eksplozije, zvijezde od balona za modeliranje, šarene balonske girlande, kugle od balona, jumbo baloni napuhani zrakom, te ostale figure izrađene s raznolikim balonima uljepšavaju salu, pozornicu, šator.

Spust balona

Za otvorenja raznih priredbi, koncerata i sl. najefikasnije je puštanje balona iz za to posebnih mreža. Boja balona i veličina balona, po Vašem izboru, a baloni mogu biti puhani zrakom ili helijem ovisno da li ih želite pustiti u zrak ili na goste.

Baloni s helijem i zrakom

Baloni na helij mogu biti sa ili bez tiska. Složeni u buntiće, pogodni su za uređenje prostora ili za promotivnu podjelu balona. Isto tako, punjeni zrakom i raspoređeni po podu prostorije, baloni će uvijek razveseliti Vaše goste.

Nemate korisnički račun?
Registracija