Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori

Nemate proizvoda u košarici.

Kako mogu naručiti napuhane balone?
Ukoliko želite da se Vaši baloni napušu na helij, obavezno je napisati u napomenu narudžbe da želite puhanje helijem, te eventualnu dostavu. Nakon toga osobno Vam šaljem ponudu posebno za usluga puhanja helijem, te eventualnu dostavu. Uplatu je potrebno poslati u što kraćem roku na mail: [email protected]. Dostava nije obavezna. Svoje balone možete pokupiti na bilo kojem prodajnom mjestu, uz uvjet da je narudžba napravljena 3 radna dana prije dogovorenog termina prikupa.

Mogu li se baloni naručiti drugim putem, a da to nije web trgovina?
Željene balone možete naručiti preko društvenih mreža (Instragram, Facebook, Whatsapp), kao i preko mail-a ili osobnim dolaskom na jedno od naših prodajnih mjesta. Sve akcije i raspordaje vrijede isključivo za web trgovinu. Izraženi popusti ne vrijede za balone kupljene na prodajnom mjestu. Najbrži način za narudžbu i kupovinu je web trgovina.

Je li potrebno registrirati se na stranici?
Kako bi obavili kupnju na web shopu registracija nije obavezna. Kupovati možete i kao web kupac. Potrebno je samo ostaviti važeću e-mail adresu, te ostale podatke koje se traže od Vas kako bi bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Kako znam da je moja narudžba uspješno izvršena?
Kupcu nakon uspješno zaprimljene narudžbe na email adresu stiže potvrda narudžbe. ukoliko takva poruka ne stigne, potrebno je pogledati u neželjenu poštu (eng. Spam/junk). Ako potvrda narudžbe nije zaprimljena znači da proces naručivanja nije uspješno dovršen te je potrebno ponovo izvršiti narudžbu ili nas kontaktirati na mail: [email protected]


Postoji li mogućnost promijene narudžbe nakon plaćanja?
Narudžbu možete mijenjati sve dok ona nije obrađena, a nakon obrade izmjene na narudžbi nisu moguće. U tom slučaju bilo bi dobro što prije poslati upit na mail: [email protected] , kako bi se pokušao riješiti problem.

Mogućnost otkazivanja narudžbe?
Nakon obrade narudžbe možete je otkazati u roku od 60 minuta. Nakon tog vremena potrebno je poslati žuran mail na [email protected], kako bi u što kraćem roku riješili problem. Ukoliko paket bude poslan prije nego pošaljete mail i otkažete narudžbu snositi ćete troškove dostave neovisno o tome jeste li zadovoljili kriteriji za gratis dostavu ili ne.

Kako ću znati da je narudžba potvrđena?
Nakon što napravite narudžbu na našem webshopu, na e-mail Vam dolazi potvrda o narudžbi.

Kako znam da je moja narudžba poslana?
Nakon što narudžba potvrđena, nama stiže nalog prema kojem pripremamo Vašu robu. Nakon što je roba spremna, kreće nalog kurirskoj službi GLS-a. Od njih primate poruku na e-mail s informacijama o paketu, a na dan dostave primiti ćete SMS sa pripadajućim podatcima dostave.

Napravio/la sam narudžbu, ali na mail mi nije stigla potvrda narudžbe. Što napraviti u toj situaciji?
Prije svega molimo Vas da još jedanput provjerite svoj mail i neželjenu poštu (junk/spam).
Ukoliko zaista niste primili mail, kontaktirajte nas žurno na [email protected] , te ćemo Vaš problem nastojati riješiti u najkraćem mogućem roku. Naime, postoji mogućnost da ste neko slovo mail adrese krivo upisali, ili da sami postupak narudžbe nije do kraja napravljen, pa su moguće kojekakve ne namjerne pogreške.

Moja narudžba nije isporučena u vremenskom roku koji je dogovoren. Što trebam napraviti?
Prije svega moramo biti sigurni da je ta narudžba zaista plaćena. Molimo provjerite u potvrdi narudžbe koja vam je stigla na email koji ste način plaćanja odabrali. Moguće je da ste odabrali plaćanje preko transakcijskog računa, a niste izvršili uplatu ili da ste odabrali plaćanje karticom, a niste uspješno dovršili proces plaćanja. U tom slučaju možete nas kontaktirati na mail: [email protected] kako bi u što kraćem vremenu uspjeli riješiti problem.

Kako zatražiti R1 račun?
Ukoliko Vam je potreban R1 račun, prije završetka plaćanja označite kućicu kraj koje piše "R1 račun", te unesite potrebne podatke.

Na koje sve načine mogu izvršiti plaćanje?
Kao način plaćanja možete odabrati plaćanje karticu ili virmanski (Internet bankarstvo/opća uplatnica).

Koji je postupak plaćanja karticom?
Ako ste kao opciju plaćanja odabrali kartično plaćanje sustav će Vas prebaciti na WSPayTM stranicu za online plaćanje gdje ćete upisati tražene podatke. Nakon što uspješno izvršite plaćanje, na mail bi Vam trebala doći potvrda.

Što znači plaćanje virmanom, te koji je postupak plaćanja? (Internet bankarstvo/opća uplatnica)
Nakon što ste odabrali opciju plaćanja virmanom, u roku 24h bi trebali dobiti na mail ponudu prema kojoj ćete izvršiti plaćanje. Plaćanje se vršim Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Ukoliko ste uplatili prije 12h potrebno je poslati kopiju uplate, kako bi Vam isti dan osigurali slanje paketa. Ukoliko je plaćanje bilo izvršeno iza 12h paket će biti poslan idući radni dan.

Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 25,00 kn za iznose robe do 500,00 kn. Iznad 500,00 kn dostava je besplatna.

Koji je rok isporuke paketa?
Rok isporuke paketa obično je 1-2 radna dana, ovisno o vremenu plaćanja. Izuzetci su otoci, te sve one vremenske prilike i ne prilike, te viša sila na koju mi, niti kurirska služba GLS-a ne može utjecati.

Kada se šalju paketi?
Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12 sati uz karticom šaljemo isti dan, te je vjerojatnost dostave idući radni dan (izuzetci su otoci), a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati i narudžbe koje se plaćaju virmanom, odnosno kada uplata bude vidljiva, šaljemo sljedeći radni dan.

U koje zemlje dostavljate?
Dostavu vršimo u većinu država Europe, a cijena dostave ovisi o paketu i državi u koju se šalje.

Što ako nisam na adresi za vrijeme dostave?
Na dan dostave ćete dobiti okvirno vrijeme isporuke paketa, kao i broj od kurira. Uvijek možete kontaktirati kurira ili službu za korisnike GLS-a, te se dogovoriti s njima za drugo vrijeme isporuke.

Vrši li se dostava i subotom?
Kurirska služba GLS-a dostavlja samo radni danom od ponedjeljka do petka.

Kako i gdje mogu provjeriti status svoje narudžbe?
Nakon što je paket poslan i nakon što dobite broj paketa, status paketa možete provjeriti na stranici https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke.

Dostavljate li balone punjene helijem?
Dostavljamo balone na području cijele Hrvatske. Za informacije vezano za dostavu potrebno se javiti na mail: [email protected].

Koje su opcije plaćanja ako odaberem opciju osobnog preuzimanja?
Ukoliko se odlučite za osobno preuzimanje, narudžba mora biti plaćena unaprijed, odnosno preko web trgovine, kako bi osigurali da Vas baloni čekaju spremni na prodajnom mjestu. Također, često su akcije i rasprodaje, a takve cijene vrijede isključivo za kupovinu preko web trgovine.

Što napraviti ako mi se isporuči oštećeni paket ili nedostaju neki artikli?
Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti jesu li svi artikli ispravni i na broju. U slučaju bilo kakvog nedostatka robe ili oštećenja, potrebno je napraviti zapisnik koji možete dobiti od dostavljača. Ispunjeni zapisnik potrebno je dostaviti na mail: [email protected]. Drugi način jest da možete odbiti paket koji ima oštećenja, a mi ćemo poslati novi. Ukoliko Vam je došao krivi paket, u što kraćem vremenu je potrebno javiti na mail: [email protected], te ćemo napraviti zamjenu. Mi ćemo Vama poslati pravi paket, a kuriru ćete ostaviti paket koji ste prvi put neispravno primili.

Primila sam oštećen/neispravan artikl. Mogu li dobiti povrat novaca ili zamjenu?
Ukoliko je proizvod oštećen potrebno ga je poslikati, te poslati kratak opis i fotografiju na mail: [email protected], a mi ćemo se potruditi zamijeniti za novi ili izvršiti povrat novaca. Postupak reklamacije traje cca. 15 – 30 dana.
Nakon što sam kupio folijski balon, on se počeo ispuhivati? Što napraviti?
Svi baloni su izuzetne kvalitete, ali nažalost nije uvijek do nas. Kako se naručuje na tisuće i tisuće balona, nemoguće je provjeravati svaki, te se može dogoditi tvornička pogreška koja nije vidljiva golim okom, a opet dovoljna je da helij počne izlaziti kroz nju. U tom slučaju s računom je najbolje vratiti se na prodajno mjesto u roku 24h, te zamijeniti za isti ili neki drugi. Za balone koji nisu kupljeni kod nas ne garantiramo kvalitetu, kao niti dugotrajnost. Isto tako nemamo mogućnost reklamacije i zamjene, s obzirom da se ne radi o našim balonima.

Proizvod koji sam naručio ne sviđa mi se ili ne služi svrsi više. Mogu li ga vratiti?
Svaki proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od sklapanja ugovora, bez da morate navoditi razlog povrata. Povrat je moguć isključivo za artikle vraćene u orginalnoj ambalaži koji nisu korišteni. Povrat se vrši na adresu Balon Centar d.o.o., Kutjevačka 3, 10040 Zagreb.
Trošak dostave snosite sami.

Na kojim sve lokacijama poslujete?
Sjedište tvrtke je na adresi Liganjska 10. Izdvojeni pogod veleprodaje nalazi se na adresi Kutjevačka 3. Maloprodajna mjesta možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://baloncentar.hr/kontakt. Između ostalog tu su City Centar One East, City Centar One West, Arena Centar, Supernova Garden Mall i Dubrava 144.

Što s artiklima koji su trenutno nedostupni?
Narudžbe raznih dobavljača radimo po nekoliko puta mjesečno, tako da ukoliko nekih artikala trenutno nema na stanju, ono se može očekivati unutar 14 dana. Ukoliko artikl nema stanja duže od 30 dana, vrlo vjerojatno toga artikla više nema u proizvodnji, te će uskoro izaći sa web trgovine. Artikli koji su na rasprodaji se zasigurno više neće naručivati.

Puhanje helijem nije u cijeni balona. Kolika je nadoplata i zašto se naplaćuje?
Helij spada u tehničke specijalne plinove, te je njegova cijena u 2018./2019. godini porasla za više od 100%. Izvor helija dosada u Europi je bio u Rusiji, međutim došlo je do ograničavanja opskrbe, čime se potražnja povećala, a do njega je jako teško doći. Teško je doći jer su bušotine u Katru i Americi, te je i zbog toga cijena veća i količine su ograničene. Helij se koristi i u medicinske svrhe, kao i kod zavarivača, tako da su zanimanja poput balona i ronioca na posljednjem mjestu za dobivanje helija, što je i razumljivo.

Punite li helijem balone koji nisu kupljeni kod vas?
Punimo, ali ne odgovaramo za kvalitetu Vaših balona. Odnosno, prije samog puhanja moramo naplatiti trošak puhanja helija, ali ne primamo reklamacije ukoliko balon ima oštećenje ili pukne.


 

Nemate korisnički račun?
Registracija